Rymisten alamäkeen

Vaikka meidän moderaattorin bloggaus-ohjeet sanovatkin, että pitkää kirjoitustaukoa ei pitäisi pahoitella, niin koen sen kuitenkin tarpeelliseksi.. Tässä on viimeaikoina menty rymisten alamäkeen, joten myös kirjoitusinto on ollut melko hukassa. Pahoitteluni niille upeille ihmisille, jotka blogejani lueskelevat. Koitan taas syksyllä kirjoitella enemmän kuulumisista ja treeneistä. Toivoakin saa aihetta.

Onnettomuus

23. heinäkuuta olin ajelemassa abc:ltä kotia kohti ja n. 3km ennen kotiovea nuori kauris hyppäsi eteen. Kuski säilyi ehjänä, mutta 16-vuotiaasta asti haaveissa ollut auto otti osumaa keskelle keulaa. Onneksi oli hirviturva vakuutuksessa! Vaikka ei se juuri mieltä lämmitä, koska projekti otti taka-askeleita kohtalaisen reilusti. Koska auto oli niin harvinainen ja hajonneiden osien määrä kohtalaisen suuri, niin vakuutusyhtiö meinasi ensin vetää auton lunastukseen. Lopulta päädyttiin ns. korjausrahaan, eli vakuutusyhtiö korvaa osien summan, mutta korjaustyöt jää minun vastuulle. Tässä sitä on sitten viime viikot pikkuhiljaa osteltu palikkaa, jotta auton saisi taas ajokuntoon. Harmittaa tuo tapahtuma vieläkin ja hyvin paljon, mutta tapahtunutta on mahdoton perua…

Auto heti kolarin tapahtumapaikalla. Puskuri näyttää tässä ehjemmältä kuin onkaan.
Auto heti kolarin tapahtumapaikalla. Puskuri näyttää tässä ehjemmältä kuin onkaan.

Lisäravinteet

Kuten arvata saattaa, niin kortistolaisen budjetti on näin kesäisin muutenkin vaakalaudalla, niin tuo kauris-kolari ei ainakaan parantanut tilannetta… Joten heti tapahtuman jälkeen oli selvää, että kukkaroa on koitettava kiristää, jotta auto saadaan korjattua, laskut maksettua ja muut kesän aikana olevat menot katettua. Eli TAAS ollaan lisäravinteettomalla kaudella. Silti salilla käydään samaan tapaan kuin ennenkin, eikä luovuttaminen ole vaihtoehto.  Kehonrakennuslava on tavoite ja sitä tavoitetta kohti edetään määrätietoisesti, vaikka ei aina optimaalisesti. Paino on tullut pari kiloa alas ja voimatasot on vähän mitä on, mutta joka kerta mennään ja tehdään 100 lasissa. Jos tavoite kaatuu rahaan tai siihen, että et voi aina suoriutua 100% teholla, niin ehkä et silloin halua sitä tarpeeksi. Minä haluan menestyä lajissa sairauksistani huolimatta, joten jos yksi sydänvika ja pari muuta terveydellistä muuttujaa ei saa minua lopettamaan, niin ei saa myöskään tämänhetkinen tilanne (PISTE)

Vähän jotain hyvääkin

Kävin eilen haastattelussa autoalan perustutkintoon Turun Akk:ssa. Torstaina tai perjantaina pitäisi selvitä, että tuleeko minusta opiskelija. Peukut pystyssä siis sille! Tänään on myös tuon minun paremman puoliskon merkkipäivä, joten on aihetta iloita <3 Ehkä niitä hyviä asioita vielä tulee lisääkin, mutta nyt nämä ovat päälimmäisenä. Eteenpäin mennään ja elämästä koitetaan nauttia aina, kun siihen vain suodaan pieninkin mahdollisuus. Luovuteta ei, vaan sieltä syvimmästäkin suosta noustaan suomalaista sisua näyttäen.

Nauttikaa ihmiset elämästä ja uskokaa unelmiin. Jos sinä et usko, niin ei usko kukaan muukaan, joten se oma sydän ratkaisee lopputuloksen.

-Pauli

Kommentit

kommenttia

Vastaa